Hollandsche Zeilvloot

Deelnemer worden

Liefde en passie delen

In de aanloop naar de petitie en de manifestatie voor Pampus is gebleken dat we als traditionele zeilvloot in staat zijn om met elkaar te verbinden en een eenheid te vormen. Hiermee hebben we een heel positief signaal afgegeven aan iedereen met interesse in onze branche.

Door de beste versie van de schepen en onszelf te laten zien hebben we laten zien dat de Hollandsche Zeilvloot, en alles wat daarbij hoort, een waardig onderdeel is van de Nederlandse trots en traditie. En voor toekomstige generaties een belangrijk (materieel en immaterieel) onderdeel van de Nederlandse Zuiderzee-geschiedenis. 

Om deze liefde en passie op een duurzame manier bij nog meer Nederlanders aan te wakkeren en te blijven verspreiden is Stichting Promotie Hollandsche Zeilvloot opgericht. Er wordt op dit moment een bankrekening geopend. Zodra de rekening effectief is ontvangen de eerste deelnemers een betaallink. Iedereen die de liefde en passie voor de branche deelt kan bijdragen. Schippers, eigenaren, boekingskantoren, zeilmakers, tuigerijen. Iedereen kan zich via onderstaande link aanmelden. Bedrijven die de Hollandsche Zeilvloot graag willen sponsoren kunnen contact opnemen met de stichting.

Voor € 45 per jaar ben je deelnemer

NAAMSBEKENDHEID VERGROTEN

Vanuit de gedachte dat we met z’n allen meer bereiken en een enquete in de branche waarin een overweldigend aantal mensen aangaf het initiatief te steunen, wordt opnieuw de handen ineen geslagen en is de stichting Promotie Hollandsche Zeilvloot opgericht.

De stichting heeft als doel de naamsbekendheid van de vloot vergroten en het varen op traditionele Nederlandse zeilschepen te promoten. Om dit doel te bereiken zal de stichting samenwerken met overheden, brancheorganisaties, bureaus voor toerisme en andere marketingorganisaties.

DEELNEMERS EN FONDSEN WERVEN

De eerste maanden richt de stichting zich op twee dingen: minimaal 150 deelnemers te werven en fondsen te werven van buiten de sector om de promotie van deze sector de aankomende jaren te kunnen verrichten.

Als die doelen gehaald worden, zal het initiatief doorgezet worden. Wordt het niet gehaald zal de stichting zichzelf opheffen. Alle reden dus om je in te schrijven als deelnemer.

Meer weten? Bekijk ook de Veelgestelde vragen, of meld je aan als deelnemer.

KOSTEN

Deelnemer worden kost € 45 per jaar en er komen geen aanvullende kosten bij. 

De kosten voor de promotie zal uit de geworven fondsen betaald moeten worden. Hierover zijn gesprekken met overheden en wordt Vrienden van de Hollandsche Zeilvloot opgezet. Een initiatief om zowel funding als betrokkenheid te creëren.

DEELNEMERSOVERZICHT

Ben je benieuwd wie er zich al heeft ingeschreven? Bekijk hier het overzicht van de huidige deelnemers. Het overzicht wordt dagelijks bijgewerkt.